Prejsť do eshopu Tipy na darček
1. rybárske BLOČKOBRANIE
Podeľte sa o svoje rybárske zážitky.
Mivardi CamoCode
.
Mivardi top ceny Shimano top ceny Starbaits top ceny Fox top ceny práve sme naskladnili CashBack Bleskový výpredaj tipy na darček akcia 1+1 zadarmo nové v eShope mivardi nové v eShope udice s navijakom zadarmo chovateľské potreby

Prislo to rychlo a uplne v poriadku

, 21.07.2018

Spolahlivy obchod,dobre dodanie,som spokojny a vrele odporucam

, 19.07.2018

spokojní

, 16.07.2018

fantasticky rychlo a dobre vybavena objednavka

, 10.07.2018
Ďalšie recenzie
panozábery predajne rybárskych a chovateľských potrieb v Trnave na Trstínskej

Rybárske recepty

Ak máte svoj osvedčený kulinársky recept na rybaciu špecialitu, podeľte sa s nami a pošlite ho na info@rybarskepotrebyryba.sk.

Lieň s pažítkovou omáčkou

Potrebujeme: 4 stredne veľké liene, 2 PL oleja, 1 PL masla, 1 cibuľa, 3 PL hladkej múky, 100 ml mlieka, 4 strúčiky cesnaku, 2 ČL sušenej bazalky, citrónovú šťavu, 2 PL nasekanej pažítky, ½ kocky instantnej zeleninovej polievky, 1 ČL štipľavej papriky, mleté čierne korenie, soľ, petržlenov vňať, pór a plátky citróna na ozdobenie

Ako na to: Liene vypitvajte, odkrojte hlavu, odstráňte šupiny, umyte, osušte, pokvapkajte citrónovou šťavou, osoľte a nechajte približne 5 min. odležať. Nožom zoškrabte povlak (sliz), ryby utrite, znovu mierne osoľte, posypte asi polovicou sušenej bazalky a obaľte v 2 PLmúky.
Na panvici rozohrejte olej a lieny na ňom z oboch strán opečte. Na rybu položte tenké plátky cesnaku a vlhkým nožom obaleným v štipľavej mletej paprike na nej spravte farebné prúžky.
Cibuľu nadrobno posekajte a nechajte na masle zosklovatieť. Posypte zvyšnou múkou, zamiešajte, podejte ½ l vody, pridajte zvyšnú bazalku, osoľte a povarte. Potom omáčku prepasírujte cez sitko, vlejte do nej mlieko, rozdrobte zeleninovú polievku, podľa chuti pridajte soľ, korenie a citrónovú šťavu. Premiešajte a ešte asi 5 min. povarte. Nakoniec do omáčky pridajte nasekanou pažítku. Lieny prelejte omáčkou a ozdobte citrónom, pórom a petržlenovou vňaťou.