Povianočné zľavy už len
:
:
:
Carpon Údiareň prenosná CP
Garantujeme najnižšiu cenu
Ak ste našli tento produkt v inom eshope za lepšiu cenu, dajte nám vedieť a my vám ho dáme za ešte nižšiu.
Parametre
Dĺžka (cm): 43
Šírka (cm): 27
Výška (cm): 17
popis produktu
Ak radi cestujete a zároveň si pochutíte na údených jedlách, tak prenosná údiareň Carpon nesmie chýbať vo vašej výbave. Tento model údiarne disponuje rozmermi 43x27,5x17cmcm vďaka čomu nezaberie veľa priestoru a zároveň postačuje na prípravu ryby, kúskov kuraťa, párkov či klobásy. Postup pre prípravu údených pokrmov je veľmi jednoduchý. Údiareň má v balení dve misky, kde nalejete tekutý podpaľovač (nie je súčasťou balenia). Na dno údiarne rovnomerne rozmiestnite piliny (nie sú súčasťou balenia) a prikryte ich kovovou platňou. Údiareň položte na horiace misky s tekutých podpaľovačom, ktorý bude zohrievať piliny. Na kovovú platňu umietnite rošt s jedlom. Pomocou veka regulujete množstvo dymu potrebného pre zaúdenie pokrmu. Napríklad ryba bude pripravená v priebehu cca 25-30minút. Údiareň môžete okrem misky s podpaľovačom položiť aj na iný druh tepla, bežný varič či otvorený oheň v prírode.
NIE JE NA SKLADE
O naskladnení položky Vás budeme informovať e-mailom.
Zľava vypočítaná z najnižšej ceny 30 dní pred zahájením akcie.
Popis produktu
Ak radi cestujete a zároveň si pochutíte na údených jedlách, tak prenosná údiareň Carpon nesmie chýbať vo vašej výbave. Tento model údiarne...
Zobraziť viac
popis produktu
Ak radi cestujete a zároveň si pochutíte na údených jedlách, tak prenosná údiareň Carpon nesmie chýbať vo vašej výbave. Tento model údiarne disponuje rozmermi 43x27,5x17cmcm vďaka čomu nezaberie veľa priestoru a zároveň postačuje na prípravu ryby, kúskov kuraťa, párkov či klobásy. Postup pre prípravu údených pokrmov je veľmi jednoduchý. Údiareň má v balení dve misky, kde nalejete tekutý podpaľovač (nie je súčasťou balenia). Na dno údiarne rovnomerne rozmiestnite piliny (nie sú súčasťou balenia) a prikryte ich kovovou platňou. Údiareň položte na horiace misky s tekutých podpaľovačom, ktorý bude zohrievať piliny. Na kovovú platňu umietnite rošt s jedlom. Pomocou veka regulujete množstvo dymu potrebného pre zaúdenie pokrmu. Napríklad ryba bude pripravená v priebehu cca 25-30minút. Údiareň môžete okrem misky s podpaľovačom položiť aj na iný druh tepla, bežný varič či otvorený oheň v prírode.